Вкупно: 6758 понуди
Обновено: 22 јуни, 2024
Samsung Galaxy S23+

Samsung Galaxy S23+

Февруари, 2023
6.6", 1080x2340px
50 MP
Qualcomm SM8550-AC Snapdragon 8 Gen 2
Li-Ion 4700 mAh
Спецификација...
Најниска цена
39.390 ден.
Спореди цени во 10 продавници
+ 2
+ 2
 
+ 2
 
+ 3
+ 3
+ 2
 
 
 
39.390 ден.
39.390 ден.
39.400 ден.
39.899 ден.
49.990 ден.
61.980 ден.
61.980 ден.
61.999 ден.
63.499 ден.
68.999 ден.
69.699 ден.
YouTube рецензии
Уште 3 рецензии...