Вкупно: 6891 понуди
Обновено: 2 март, 2024
Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra

Февруари, 2023
6.8", 1440x3088px
200 MP
Qualcomm SM8550-AC Snapdragon 8 Gen 2
Li-Ion 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
47.990 ден.
Спореди цени во 14 продавници
+ 4
+ 4
 
+ 2
 
+ 3
 
 
+ 4
+ 4
+ 2
+ 4
 
 
+ 3
 
 
 
 
 
+ 4
 
 
+ 2
 
+ 4
+ 2
 
47.990 ден.
47.999 ден.
49.200 ден.
50.299 ден.
50.990 ден.
51.490 ден.
51.590 ден.
52.220 ден.
54.699 ден.
55.999 ден.
56.499 ден.
56.590 ден.
56.600 ден.
62.990 ден.
72.999 ден.
73.999 ден.
75.900 ден.
75.910 ден.
75.970 ден.
76.000 ден.
76.980 ден.
81.999 ден.
83.399 ден.
86.980 ден.
86.999 ден.
86.999 ден.
89.980 ден.
91.999 ден.
YouTube рецензии
Уште 10 рецензии...