Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Samsung Galaxy A14 5G

Samsung Galaxy A14 5G

Јануари, 2023
6.6", 1080x2408px
50 MP
Exynos 1330
Li-Po 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
7.299 ден.
Спореди цени во 17 продавници
 
+ 3
 
 
 
+ 3
 
 
 
 
 
 
+ 3
 
 
 
 
+ 2
+ 3
 
 
 
 
 
 
 
7.299 ден.
7.390 ден.
7.390 ден.
7.690 ден.
7.900 ден.
7.990 ден.
8.000 ден.
8.000 ден.
8.480 ден.
8.480 ден.
8.499 ден.
8.499 ден.
8.499 ден.
8.500 ден.
8.980 ден.
9.000 ден.
9.170 ден.
9.499 ден.
9.499 ден.
10.414 ден.
10.490 ден.
11.090 ден.
11.799 ден.
12.490 ден.
13.099 ден.
13.999 ден.
YouTube рецензии