Вкупно: 6831 понуди
Обновено: 3 декември, 2023

Motorola Moto E13

Motorola Moto E13
Објавен: Февруари, 2023
Дисплеј: 6.5", 720x1600px
Камера: 13 MP
Чипсет: Unisoc Tiger T606
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 5    Понуди: 7    Цена: 4.939
Tehnomarket
River Soft
Setec
Telekom
A1
 
+ 2
+ 2
 
 
4.939 ден.
5.499 ден.
5.499 ден.
6.990 ден.
8.999 ден.