Вкупно: 6831 понуди
Обновено: 3 декември, 2023

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Објавен: Ноември, 2022
Дисплеј: 6.67", 1080x2400px
Камера: 200 MP
Чипсет: Mediatek MT6877V Dimensity 1080
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 11    Понуди: 21    Цена: 22.100
Mobelix
Tehnomarket
Mi Store
Mobelix
Laptop.mk
Galamino
Anhoch
Galamino
Neptun
DDStore
MI Premium Shop
Setec
eKupi
 
+ 3
 
 
+ 3
 
+ 2
 
 
+ 2
+ 2
+ 2
 
22.100 ден.
23.749 ден.
24.990 ден.
25.800 ден.
26.270 ден.
28.790 ден.
28.980 ден.
28.980 ден.
29.499 ден.
30.417 ден.
30.499 ден.
30.499 ден.
32.999 ден.
YouTube рецензии