Вкупно: 6831 понуди
Обновено: 3 декември, 2023

Xiaomi Redmi A2

Xiaomi Redmi A2
Објавен: 2023
Дисплеј: 6.52", 720x1600px
Камера: 8 MP
Чипсет: Mediatek Helio G36
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 14    Понуди: 37    Цена: 4.179
Tehnomarket
MI Premium Shop
Setec
Neptun
Tehnomarket
Anhoch
Galamino
Laptop.mk
eKupi
MI Premium Shop
Neptun
Setec
Handy
Mi Store
SmartShop
eKupi
DDStore
MTEL
A1
+ 2
 
+ 3
+ 3
+ 2
+ 2
+ 2
+ 2
 
+ 2
+ 3
+ 2
 
 
+ 3
+ 2
+ 3
 
 
4.179 ден.
4.495 ден.
4.495 ден.
4.499 ден.
4.749 ден.
4.980 ден.
4.980 ден.
4.990 ден.
4.999 ден.
4.999 ден.
4.999 ден.
4.999 ден.
5.490 ден.
5.490 ден.
6.093 ден.
6.099 ден.
6.285 ден.
7.199 ден.
8.999 ден.