Вкупно: 6799 понуди
Обновено: 19 јули, 2024
Realme GT3

Realme GT3

Јули, 2023
6.74", 1240x2772px
50 MP
Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1
Li-Po 4600 mAh
Спецификација...
Најниска цена
33.800 ден.
Спореди цени во 1 продавници
 
33.800 ден.
YouTube рецензии