Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

Ноември, 2022
6.67", 1080x2400px
50 MP
Mediatek Dimensity 1080
Li-Po 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
12.899 ден.
Спореди цени во 15 продавници
 
+ 2
+ 2
+ 2
+ 3
 
+ 2
+ 2
 
 
+ 2
+ 2
 
+ 2
+ 2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+ 2
+ 2
 
 
12.899 ден.
13.980 ден.
13.980 ден.
13.995 ден.
13.995 ден.
13.995 ден.
14.150 ден.
15.999 ден.
16.990 ден.
17.190 ден.
17.480 ден.
17.480 ден.
17.499 ден.
17.995 ден.
17.995 ден.
18.490 ден.
18.490 ден.
19.999 ден.
19.999 ден.
20.999 ден.
21.500 ден.
23.290 ден.
23.299 ден.
23.999 ден.
25.995 ден.
25.995 ден.
26.170 ден.
26.999 ден.
YouTube рецензии