Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Motorola Edge 40

Motorola Edge 40

Мај, 2023
6.55", 1080x2400px
50 MP
Mediatek Dimensity 8020
Li-Po 4400 mAh
Спецификација...
Најниска цена
29.499 ден.
Спореди цени во 1 продавници
YouTube рецензии