Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
HTC U12 Life

HTC U12 Life

Септември, 2018
6", 1080x2160px
16 MP
Qualcomm Snapdragon 636
Li-Po 3600 mAh
Спецификација...
Најниска цена
18.600 ден.
Спореди цени во 1 продавници
 
18.600 ден.
YouTube рецензии