Вкупно: 6799 понуди
Обновено: 19 јули, 2024
Xiaomi Redmi Note 12S

Xiaomi Redmi Note 12S

Април, 2023
6.43", 1080x2400px
108 MP
MediaTek Helio G96
Li-Ion 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
11.000 ден.
Спореди цени во 7 продавници