Вкупно: 6758 понуди
Обновено: 22 јуни, 2024
Honor Magic5 Pro

Honor Magic5 Pro

Март, 2023
6.81", 1312x2848px
50 MP
Qualcomm SM8550-AB Snapdragon 8 Gen 2
Li-Po 5100 mAh
Спецификација...
Најниска цена
58.400 ден.
Спореди цени во 2 продавници
 
 
58.400 ден.
73.999 ден.
YouTube рецензии