Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Xiaomi Poco F5 Pro

Xiaomi Poco F5 Pro

Мај, 2023
6.67", 1440x3200px
64 MP
Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1
Li-Po 5160 mAh
Спецификација...
Најниска цена
27.690 ден.
Спореди цени во 2 продавници
YouTube рецензии