Вкупно: 6758 понуди
Обновено: 22 јуни, 2024
Xiaomi Redmi 12

Xiaomi Redmi 12

Јуни, 2023
6.79", 1080x2460px
50 MP
Mediatek Helio G88
Li-Po 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
7.999 ден.
Спореди цени во 12 продавници
 
+ 2
+ 2
+ 4
+ 2
+ 3
+ 2
 
+ 3
+ 2
 
 
 
 
+ 4
+ 2
 
 
 
 
7.999 ден.
7.999 ден.
7.999 ден.
7.999 ден.
7.999 ден.
8.499 ден.
8.980 ден.
8.999 ден.
8.999 ден.
8.999 ден.
9.499 ден.
9.500 ден.
9.910 ден.
9.960 ден.
9.999 ден.
10.980 ден.
11.890 ден.
11.990 ден.
12.499 ден.
13.999 ден.
YouTube рецензии