Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Huawei P40 Lite E

Huawei P40 Lite E
Објавен: Март, 2020
Дисплеј: 6.39", 720x1560px
Камера: 48 MP
Чипсет: Huawei HiSilicon Kirin 710F
Батерија: Li-Ion 4000 mAh
Продавници: 7    Понуди: 11    Цена: 8.100
Galamino
Anhoch
Neptun
Neptun
Tehnomarket
Tehnomarket
Mobelix
Setec
Setec
River Soft
River Soft
8.100 денари
8.280 денари
8.499 денари
8.499 денари
8.999 денари
8.999 денари
9.800 денари
9.999 денари
9.999 денари
11.999 денари
11.999 денари