Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Huawei Honor 8S

Huawei Honor 8S
Објавен: Април, 2019
Дисплеј: 5.71", 720x1560px
Камера: 13 MP
Чипсет: Mediatek MT6761 Helio A22
Батерија: Li-Po 3020 mAh
Продавници: 4    Понуди: 10    Цена: 6.660
Galamino
Anhoch
Anhoch
Tehnomarket
Tehnomarket
Galamino
Anhoch
Tehnomarket
River Soft
River Soft
6.660 денари
6.780 денари
6.780 денари
6.799 денари
6.999 денари
7.320 денари
7.490 денари
7.499 денари
8.499 денари
8.999 денари