Вкупно: 6799 понуди
Обновено: 19 јули, 2024
Xiaomi 13T

Xiaomi 13T

Септември, 2023
6.67", 1220x2712px
50 MP
Mediatek Dimensity 8200 Ultra
Li-Po 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
21.490 ден.
Спореди цени во 8 продавници
 
 
 
+ 2
+ 2
+ 2
+ 2
 
21.490 ден.
27.700 ден.
31.490 ден.
33.999 ден.
33.999 ден.
37.289 ден.
39.980 ден.
41.999 ден.
YouTube рецензии