Вкупно: 6891 понуди
Обновено: 2 март, 2024
OnePlus 12

OnePlus 12

Декември, 2023
6.82", 1440x3168px
50 MP
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SM8650
Li-Po 5400 mAh
Спецификација...
Најниска цена
46.100 ден.
Спореди цени во 2 продавници
 
 
46.100 ден.
46.150 ден.
YouTube рецензии