Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24

Јануари, 2024
6.2", 1080x2340px
50 MP
Exynos 2400
Li-Ion 4000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
37.900 ден.
Спореди цени во 17 продавници
 
+ 4
 
 
+ 4
 
+ 4
 
+ 2
 
+ 4
+ 4
+ 2
+ 4
+ 4
 
 
 
 
 
+ 4
 
 
+ 2
+ 4
+ 4
 
 
 
37.900 ден.
39.899 ден.
39.990 ден.
39.990 ден.
40.590 ден.
40.600 ден.
42.399 ден.
42.990 ден.
44.890 ден.
46.070 ден.
50.999 ден.
52.980 ден.
52.990 ден.
52.999 ден.
52.999 ден.
53.990 ден.
54.499 ден.
54.990 ден.
55.830 ден.
55.860 ден.
55.980 ден.
55.980 ден.
55.999 ден.
55.999 ден.
55.999 ден.
55.999 ден.
56.999 ден.
57.990 ден.
58.099 ден.
YouTube рецензии