Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Samsung Galaxy S24+

Samsung Galaxy S24+

Јануари, 2024
6.7", 1440x3088px
50 MP
Exynos 2400
Li-Ion 4900 mAh
Спецификација...
Најниска цена
47.990 ден.
Спореди цени во 16 продавници
+ 4
 
+ 5
 
 
+ 3
+ 5
 
+ 2
 
+ 4
+ 4
+ 4
+ 4
+ 4
 
 
 
+ 4
 
+ 4
+ 4
 
+ 3
+ 2
 
 
 
 
47.990 ден.
47.990 ден.
47.999 ден.
48.000 ден.
48.500 ден.
48.999 ден.
54.199 ден.
66.880 ден.
66.950 ден.
66.960 ден.
66.980 ден.
66.999 ден.
66.999 ден.
66.999 ден.
66.999 ден.
68.990 ден.
69.599 ден.
70.999 ден.
73.980 ден.
73.980 ден.
73.999 ден.
73.999 ден.
74.412 ден.
74.999 ден.
74.999 ден.
75.990 ден.
76.799 ден.
77.999 ден.
84.999 ден.
YouTube рецензии