Вкупно: 6758 понуди
Обновено: 22 јуни, 2024
Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra

Јануари, 2024
6.8", 1440x3088px
200 MP
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
Li-Ion 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
55.490 ден.
Спореди цени во 16 продавници
+ 3
+ 5
 
+ 4
 
 
+ 5
+ 4
 
 
 
+ 3
+ 2
 
 
+ 4
 
+ 2
+ 3
+ 4
 
+ 2
 
 
 
 
 
+ 3
 
+ 4
+ 3
+ 4
 
 
 
55.490 ден.
57.199 ден.
57.990 ден.
58.390 ден.
58.400 ден.
63.900 ден.
63.999 ден.
64.590 ден.
64.600 ден.
64.990 ден.
70.990 ден.
72.990 ден.
82.710 ден.
82.780 ден.
82.860 ден.
83.980 ден.
83.990 ден.
83.999 ден.
83.999 ден.
83.999 ден.
84.999 ден.
84.999 ден.
86.990 ден.
87.799 ден.
88.490 ден.
88.999 ден.
89.999 ден.
89.999 ден.
92.170 ден.
92.480 ден.
92.499 ден.
92.499 ден.
94.990 ден.
95.099 ден.
97.499 ден.
YouTube рецензии
Уште 3 рецензии...